Forferdelig tid: Norsk stjerne må opereres etter skade

13/01/2024 08:00

Emma

Sport
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Den norske legenden kan ende opp med å gå glipp av OL i sommer etter å ha blitt skadet like før nyttår.

Hun har passert 41 somre, men det hindrer ikke Heidi Løke fra fortsatt å terrorisere motstanderlagets forsvar, slik hun har gjort i mer enn to tiår.

Den norske landslagslegenden selv har også fortsatt å drømme om en siste dans med landslaget når OL spilles i Paris til sommeren.

Den drømmen kan imidlertid vise seg å være knust nå etter at spissen ble skadet i den ene tommelen i en seriekamp mot Storhamar 30.

– Jeg skal opereres 10. januar, og jeg er ute en god stund. Leddbåndet på innsiden av tommelen er sprukket. Jeg er ute i minst tre-fire måneder, så OL ser dessverre dystert ut, det fortalte hun til norsk TV 2 mandag.

41 år gamle Heidi Løke kan skryte av å ha vunnet både OL, VM og EM med det norske landslaget. Hun har vunnet sistnevnte fire ganger.

I tillegg har hun også vunnet Champions League tre ganger og ble i 2011 kåret til verdens beste håndballspiller.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.