Mbappé innrømmer seksuell relasjon

17/10/2024 13:20

Yvonne

Sport
Fotballstjernen hevder at det var med samtykke, melder franske medier.

I forrige uke var Real Madrid-stjernen Kylian Mbappé i Stockholm sammen med en gruppe venner. De ble observert på flere restauranter og utesteder på Stureplan. Tidligere denne uken ble det kjent at en kvinne har anklaget Mbappé for voldtekt på et hotell, og at politiet nå etterforsker saken.

Etter å først ha kalt påstandene for "fake news" i sosiale medier, innrømmer han nå at det har vært en seksuell relasjon mellom ham og det angivelige offeret.

Mbappé har skapt overskrifter franske medier etter at han meldte forfall til to landskamper med den franske landslagstroppen i Nations League tidligere denne måneden på grunn av en lårskade. Til tross for skaden, har han spilt for Real Madrid i to kamper samme uke.

Fest-tur til Sverige
Samme kveld som Frankrike spilte mot Israel, dukket han opp på nattklubb i Sverige. Stockholm-besøket skaper sterke reaksjoner i Frankrike. Blant annet mener tidligere landslagsspiller Jerôme Rothen at Mbappé bør fratas kapteinsbindet.

Samtidig blir overskriftene flere og flere etter hvert som detaljene fra besøket kommer frem.

Både Aftonbladet og Expressen har de siste dagene delt flere detaljer fra festingen i Stockholm, og nylig kunne de avsløre at politiet har vært på plass på hotellet hvor fotballstjernen bodde for å gjøre undersøkelser i forbindelse med anklager om voldtekt.

Mbappé selv skrev mandag på X at det er snakk om "fake news", og advokaten hans, Marie-Alix Canu-Bernard, har uttalt at han er uskyldig.

Hevder det var gjensidig
Nå kommer det frem at fotballstjernen innrømmer sex, men benekter at det er snakk om voldtekt. Etter det franske RMC erfarer skal den franske superstjernen ha innrømmet å ha hatt seksuell omgang med en kvinne på et hotell under sitt opphold i Stockholm.

Det kommer frem at Mbappé skal ha mottatt tekstmeldinger fra den unge kvinnen timer etter at hun forlot hotellet. Det melder franske Le Parisien.

Mbappé mener disse meldingene skal vise at den seksuelle omgangen var under samtykke, i følge den franske avisen.