Nå er det nytt om skaden til Martin Ødegaard

18/09/2024 21:38

Yvonne

Sport
Arsenal-manageren avslører hvordan det står til med Arsenal-kapteinen etter ankelskaden.

Nå er det nyheter om hvordan det går med Martin Ødegaard.

Hele fotball-verdenen holdt pusten da Martin Ødegaard tråkket over i landskampen da Norge spilte mot Østerrike i forrige uke. Det var tydelig at Arsenal-spilleren hadde store smerter da han hinket av banen.

Siden har det vært stille, og spekulasjonene har gått høyt om hvor alvorlig skaden er etter at Ødegaard forlot Norge på krykker.

Manageren snakker om skaden
Onsdag kveld møtte Arsenal-manager Mikel Artea pressen før Champion League-kampen mot Atlanta. Da kunne han fortelle hvordan det står til med Ødegaard som heller ikke var med da Arsenal spilte mot Tottenham i helgen.

"Undersøkelser viser at han har skader på leddbåndet i ankelen. Den er ganske betydelig. Han reiser ikke til Italia for å spille i kampen mot Atlanta", fortalte manageren til pressen, skriver VG.

Han har tidligere uttalt at skaden tar fra ham nattesøvnen.

"Forhåpentligvis er det ikke snakk om måneder", sier han videre som svar på spørsmålet som alle gjerne vil ha svar på. Når kan Martin Ødegaard være tilbake på banen.

Forbereder seg på landlaget uten Martin
Det svaret bekrefter langt på vei at det ihvertfall ikke blir med det aller første.

Landslagsjef Ståle Solbakken sier til VG at han har snakket med Ødegaard og har full kontroll.

"Det sier seg selv at vi må ta det uke for uke, dag for dag", sier Solbakken og svarer at han forbereder seg på at Ødegaard ikke vil ha muligheten til å delta i de neste landskampene.

Norge skal møte Slovenia og Østerrike 10. og 13. oktober.