Vi har alle diskutert hva vi ville gjøre hvis vi noen gang var heldige og vant i lotteriet - kjøpe et hus, et feriehus eller to, eller dra på en luksuriøs ferie.
Men tilsynelatende handler ikke alt om "flaks", med en mann som har vunnet i lotto 14 ganger. Spørsmålet er, hvordan i all verden gjorde han det?
Vel, ifølge Stefan Mandel var det ikke engang så vanskelig - den rumensk-australske økonomen setter det ned til "enkel matematikk".
Det skriver Unilad.
Ved hjelp av en gruppe investorer og et syndikat kalt International Lotto Fund, målrettet Mandel 14 lotterier rundt om i verden.
I et intervju delt til YouTube sa Mandel: "Teoretisk sett kan hvem som helst kjøpe alle mulige kombinasjoner. Enhver gutt eller jente på videregående skole kan beregne disse kombinasjonene.
"Ingen har noen gang utviklet et logistikksystem for å legge inn en så stor mengde spillelapper. "Vi var de eneste vinnerne, og det var det."
Målrettet mot et lotteri i delstaten Virginia i USA, estimerte Mandel at de hadde 7 059 052 å velge mellom, på grunn av statlige regler om å velge seks tall mellom ett og 44.
Tilsynelatende var dette ganske gode odds. Virginia lar også spillere skrive ut billettene sine hjemme, i stedet for å kjøpe dem fra en kasserer.
Med tretti datamaskiner for hånden, skrev Mandel og teamet hans ut alle tenkelige billetter.
Det var i februar 1992 at Mandel og teamet hans skaffet $900 000 i tilleggspremier for billettene som ble nummer to, tredje, fjerde og så videre.
Dette kom selvfølgelig i tillegg til jackpotpremien på 27 millioner dollar. Ikke en dårlig lønning i det hele tatt.
Fjorten internasjonale byråer, inkludert CIA og FBI, etterforsket Mandel og ILF for forseelser, men de ble klarert.
Mandel skulle senere erklære seg konkurs i 1995, før han brukte det neste tiåret på å drive ulike investeringsordninger.
En av disse planene ga ham nesten fengselsstraff i Israel, men domfellelsen ble omgjort og Mandel tilbrakte aldri en dag bak murene.
For tiden tilbringer Mandel tiden sin på en strand på en avsidesliggende tropisk øy utenfor kysten av Australia, etter å ha erklært seg "pensjonert fra lotteriet".
Til i dag har han ikke avslørt den eksakte algoritmen som han og teamet hans brukte for å knekke systemet, og sa til en reporter i 1992: "Det ville være som at Coca-Cola avslører oppskriften deres."