Har du noen gang løftet en chip ut av posen og tenkt: "Hva i helvete skjedde her?" Hvis du har, er du ikke alene. En kvinne la nylig et innlegg på en Facebook-gruppe med 1,3 millioner medlemmer og spurte: "Hvorfor er kantene på noen chips grønne?"
Det viser seg at det er en god grunn til den grønne fargen, og medlemmene i gruppen var raske med å gi forklaringer.
Dette skriver det britiske mediet Mirror.
Noen påpekte umiddelbart det åpenbare: delen av poteten som chipsen ble kuttet fra, må ha vært grønn. Men andre fordypet seg i en mer vitenskapelig forklaring.
"Poteten den ble skåret fra ble utsatt for for mye lys eller sol, noe som førte til at klorofyll utviklet seg i delene av poteten som var over bakken," forklarte en bruker.
En annen utdypet: "Poteter som utsettes for lys vil produsere klorofyll (det samme vil bladene). Normalt forblir poteter under jorden, men hvis en potet vokser for nær overflaten eller lagres i sollys, blir den grønn."
Men er det så farlig å spise en grønn potetgull nå og da?
Tilbake i 2017 besøkte 'Food Unwrapped'-verten Matt Tarbutt en gård i Norfolk hvor han fant ut at grønne poteter kan inneholde solanin, et potensielt giftig kjemikalie som også finnes i dødelig nattskygge.
Det er imidlertid svært usannsynlig at en enkelt grønn chip nå og da vil gjøre deg syk – men hvis du spiser veldig, virkelig mange, føler du deg kanskje ikke på ditt beste.