Dette er de nye programlederne i P3morgen: Dette sier de om hverandre

27/09/2024 14:15

Sofie

Nyheter
Foto: Stian Werme / Kim Erlandsen, NRK P3 / Julia Marie Naglestad
Foto: Stian Werme / Kim Erlandsen, NRK P3 / Julia Marie Naglestad
P3morgen får nye programledere.

Den nye trioen som skal lede lytterne gjennom morgenene på P3 er nå avslørt: Henning Bang, Arin Soltanpanah og Jonas Bergløv tar over stafettpinnen som programledere for det populære radioprogrammet.

Spørsmålet om hvem som skulle fylle rollene som programledere har skapt stor nysgjerrighet, og nå er teamet endelig bekreftet. Det melder NRK i en pressemelding.

Jonas Bergløv, en ny stemme på NRK, vil bli med P3-lytterne sammen med de allerede etablerte Arin Soltanpanah og Henning Bang, som er kjente ansikter fra NRKs radiounivers.

Jonas Bergløv: Gleder seg til å finne nye bestevenner

Bergløv, som er 28 år gammel og kommer fra Sarpsborg, er et kjent navn blant radiolyttere fra kanaler som NRJ, P5 og P4. Han har allerede fått anerkjennelse som en av de beste radio-DJene, og var nylig nominert til denne prisen i Prix Radio.

Oi, dette er stort! Det er jo en stor arv med mange fine folk som har gjort det før meg. Det viktigste for meg er å inkludere mennesker i enda større grad og få høre meningene til folk, uansett hvor ville eller fornuftige de måtte være. Jeg tror vi skal klare å utfylle hverandre på en god og rar måte. Det jeg gleder meg mest til er å få nye bestevenner på rekordtid, sier Bergløv.

Arin Soltanpanah: Klar for å dele sin lidenskap med lytterne

Ved hans side finner vi Arin Soltanpanah, 25 år gammel fra Lørenskog, som mange vil kjenne igjen fra podkasten «Hør'a!» og NRK-programmet «Gym».

Soltanpanah innrømmer at hun var nervøs før hun fikk den gode nyheten om at hun hadde fått jobben som programleder.

Jeg tenker alltid så negativt, så jeg venter egentlig på det verste hele tiden. Men da de ringte og sa at jeg hadde fått jobben, ble jeg utrolig lettet og veldig glad. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med Henning og Jonas, og til å prate om ting som interesserer meg og forhåpentligvis lytterne, sier Soltanpanah.

Henning Bang: Ser fram til spennende morgenstunder

Henning Bang, 23 år fra Tjongsfjord i Nordland, er også en del av den nye trioen. Bang er allerede en kjent stemme for NRK P3s lyttere gjennom programmene «P3ligaen» og «Pønsj».

Det er veldig stas! Det å få være med folk i dusjen på morgenen er en veldig fin tanke. Å få jobbe med folk som er så forskjellige fra meg, men likevel så like som meg, blir veldig kult, sier Bang.

Store forventninger fra ledelsen

NRK P3s redaksjonssjef, Tone Donald, uttrykker stor tilfredshet med det nye programlederteamet.

– Vi er veldig glade for at dette er det nye P3morgen-teamet. De har alt det NRK P3 skal være; De er morsomme, unge og fremoverlente. De har i tillegg en radioelsk som vil høres på lufta og være til glede for nye og gamle lyttere. Vi har hørt dem sammen i studio og lytterne kan bare glede seg, sier Donald.

Også kanalsjefen for NRK P3, Bjørn Tore Grøtte, deler entusiasmen:

– Jeg er kjempegira. Jeg gleder meg til lytterne skal få henge med Jonas, Arin og Henning hver morgen. Dette er jeg helt sikker på at kommer til å bli en trio som vil sparke, begeistre, underholde og oppdatere, sier Grøtte.

Selv om den nye trioen offisielt begynner på lufta først 1. februar, vil programmet «P3: med Oskar og Hedda» fortsette i mellomtiden.

Jonas Bergløv (f.v), Henning Bang og Arin Soltanpanah er de nye P3morgen-programlederne. Foto: Stian Werme / Kim Erlandsen, NRK P3 / Julia Marie Naglestad

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.