Diplom-Is avslører: Fem nye smaker du kan glede deg til

28/08/2024 10:00

Sofie

Nyheter
Foto: Diplom-is
Fem nye iskremer du må smake.

Diplom-Is forbereder en spennende lansering med flere nye smaker på boks. Snart vil iskremelskere kunne glede seg over ikke bare én, men fem nye varianter. Diplom-Is gir oss et lite hint om at vi kan forvente et helt nytt smaksunivers.

– Det er ikke lenge til man kan finne mange spennende boksis-nyheter fra Diplom-Is. Og med hele fem nyheter må vi begynne å gjøre plass i diskene allerede nå. Det vil derfor kunne være tommere disker den neste perioden, men det vil ikke vare lenge, sier Stine Alstad Quille, merkevaresjef i Diplom-Is.

– Samtidig som vi lanserer mange spennende smaker, gir vi boksene våre et nytt design. Det nye designet skal presentere smakene på en enda bedre måte enn før, og gjøre det lett å kjenne igjen Diplom-Is i isdisken.

I tillegg til de nye smakene, får hele boksisserien en oppfriskning i design. Det skriver Diplom-is i en pressemelding.

Det vil ikke drøye lenge før smakene blir avslørt, og Alstad Quille forsikrer at det kommer en stor kampanje som står i stil med lanseringene.

– Vi lover å kommunisere høyt og bredt når de nye produktene er på vei ut i isdisken, og vi håper på begeistring og nysgjerrighet rundt de nye smakene våre, sier hun.