Nå er dommen falt: Den hovedmistenkte i Madeleine McCann-saken går fri

08/10/2024 10:36

Sofie

Nyheter
Foto: Politiet
Foto: Politiet
Nå er dommen falt.

Hun forsvant under en familieferie i Portugal, og siden den gang har folk forsøkt å finne ut hva som skjedde med den lille jenta.

Det var blant annet en polsk kvinne som utga seg for å være den lille jenta, men en DNA-test viste at det ikke stemte.

Og etter å ha skapt mye kaos i fjor, ble det virkelig blåst liv i den gamle saken.

Men i den lille portugisiske landsbyen Praia da Luz er det fortsatt et uløst mysterium hva som skjedde natten for 17 år siden da den britiske jenta Madeleine McCann forsvant.

Madeleine, bare tre år gammel, forsvant fra familiens ferieleilighet mens foreldrene hennes spiste middag på en restaurant i nærheten.

Og på det som skulle ha vært Madeleine McCanns 21-årsdag, fortsetter en utrettelig leting og et brennende håp om å finne svar.

I kampen mot både tid og avgjørende bevis har imidlertid foreldrene hennes nektet å gi opp.

Men nå har den beryktede forsvinningssaken fått nytt liv etter flere år med spekulasjoner.

Den 47 år gamle tyske mannen, Christian Brueckner, har lenge vært i politiets søkelys, har nå blitt involvert i saken på en måte som ingen hadde forutsett.

For selv om det nylig kom frem at hovedmistenkte i Madeleine McCann-saken, ifølge en medinnsatt, skal ha innrømmet å ha tatt den savnede jenta fra leiligheten, stopper det ikke der.

Christian Brueckner hadde allerede fem tilfeller av seksualforbrytelser hengende over hodet.

Går fri

Derfor var det virkelig satt i stein for en spennende avslutning på rettssaken, hvor påtalemyndigheten gikk i 15 års fengsel for Christian Brueckner, mens forsvaret gikk for frifinnelse for den 47 år gamle tyske mannen.

Dette er skrevet av The Mirror.

Nå er rettssaken avsluttet, og den tyske mannen er frifunnet for en rekke seksualforbrytelser i Portugal.

Mareritt for Madeleine McCann-saken

Frifinnelsen er et klart marerittscenario for Madeleine-etterforskerne, fordi et stort antall av de såkalte bevisene i Madeleine McCann-saken vil falle til bakken.

I skrivende stund er det fortsatt ukjent om påtalemyndigheten vil anke dommen til en høyere tysk domstol.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.