OL-stjerne i stor sorg: Svigerinne på mystisk vis død i Paris

30/07/2024 14:16

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
"Det har været et mareritt og et totalt sjokk."

Den amerikanske vannpolokapteinen Maggie Steffens har vunnet OL-gull tre ganger, og stjernen har ambisjoner om nummer fire. Men hun begynner jakten med tungt hjerte, skriver AP.

Av grunner som fortsatt er uforklarlige, har amerikanerens svigerinne, Lulu Conner, bare 26 år gammel, gått bort etter at hun ankom Paris.

Derfor var det naturlig nok en tårevåt Maggie Steffens som snakket med pressen etter USAs første kamp.

"Hun var så besatt av OL. Vi var nær hverandre, og hun spredte et lys til verden. Hun spredte så mye glede til oss alle. Hun brakte folk sammen," sier Steffens med tårer i øynene til media etter den første amerikanske kampen.

Amerikaneren prøvde å hedre sin svigerinne på best mulig måte, der hun kastet en blomsterbukett i Seinen fra den amerikanske båten under åpningsseremonien.

Foto: Instagram

Familien er fortsatt i ferd med å sette sammen puslespillet for dødsfallet, som foreløpig kaller Steffens dødsfallet en "medisinsk nødsituasjon".

"Det blir noen vanskelige uker for oss alle. Men teamet mitt har vært en stor støtte, selv om det har vært veldig vanskelig for meg, mannen min og hele familien hans. Men bare det å føle hennes ånd her med meg er fantastisk. Jeg håper vi kan gjøre henne stolt hver dag," sier Maggie Steffens.

Og det startet hun med på lørdag, da hun scoret to mål i USAs seier over Hellas. Hun er dermed tidenes kvinnelige toppscorer i vannpolo i OL med 58 mål.

Det er ikke første gang en tragedie rammer USAs vandpolohold.

Landslagstrenerens bror døde i 2016.