Putin med et dystert budskap: Utsteder en direkte trussel mot et europeisk land

22/12/2023 06:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Putin løfter sløret for en skummel melding.

Alle har lagt merke til at Ukraina og Russland for tiden er innestengt i en intens konflikt, og det er lett å forutse at nok en urovekkende historie snart vil utspille seg. Denne gangen er intet unntak.

Siden Russlands invasjon av Ukraina i februar 2022 har det vært en konstant strøm av trusler fra landet. Disse truslene kommer ofte fra ansatte ved statskontrollerte russiske TV-stasjoner eller personer nært knyttet til president Vladimir Putin.

Det er imidlertid sjelden at presidenten selv kommer med slike trusler, men det var nettopp tilfelle i hans siste tale.

I talen utstedte Russlands president Vladimir Putin direkte trusler mot Latvia og advarte mot gjensidige konsekvenser dersom mishandlingen av den russisktalende befolkningen i landet fortsetter.

"I Latvia, hvor det tidligere var en russisktalende befolkning på ca. 40 %, er jeg ikke klar over den nåværende prosentandelen. Hvis de fortsetter med en slik politikk overfor folk som har ønsket å bo i landet, jobbet og skapt varer for det, og hvis de blir behandlet så dårlig, vil de oppleve dårlig behandling i sitt eget land», uttalte Putin under en samtale med medlemmer av «Rådet for utvikling av det sivile samfunn» og «Menneskerettigheter».

Diskusjonen ble sendt av TV-kanalen 'Russia 24', ifølge Ura News.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.