Putin: Ukraina har ingen fremtid

15/12/2023 09:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ukraina har ingen fremtid ifølge Putin.

Russlands president Vladimir Putin mener at Ukraina ikke har noen fremtid på grunn av mangelen på en selvbærende base, industri og ressurser.

Han kom med denne uttalelsen under en samtale med Heltene i Russland i Kreml. "Når det ikke er noen egen base, ingen egen ideologi, ingen industri, ingen egne penger, ingenting av ens egne, så er det ingen fremtid. Men vi har det," sa Putin ifølge Uraldaily.

Putin bemerket også at den russiske industrien får høy fart.

"Det er åpenbart at vi blir dyktigere, produserer mange ganger mer. Men jeg vet at vi fortsatt mangler noen ting," sa Russlands president.

Videre, under sin samtale med Heltene i Russland, uttalte Putin at ukrainske myndigheter har blitt fullstendig uforskammet når de erklærte russere som en ikke-urfolksnasjon.

"Vi ville aldri ha gjort noe lignende hvis de ikke hadde begynt å ødelegge Russland på våre historiske territorier, fordrive folk derfra, og erklærte russere som en ikke-urfolksnasjon. De har fullstendig mistet vettet, blitt helt uforskammet, for å si det ganske enkelt, på en populær måte: de har blitt helt frekke," sa Putin.