Avokado er fullpakket med vitaminer og mineraler, samt sunt fett og fiber, noe som gjør dem til et utrolig sunt tillegg til ethvert kosthold.
Men alle vet at de blir dårlige uforutsigbart og raskt.
Ofte er de for myke før de selv forlater supermarkedet.
Først og fremst lønner det seg derfor å gi dem en lett berøring når du kjøper dem og finne ut om du vil ha en myk en å bruke samme dag eller en hard en å modne hjemme for senere bruk.
Imidlertid er de heller ikke enkle å lagre i lang tid, og før du vet ordet av det, har du en klump grønn og brun / grå mose i hendene som bare er egnet for søppelet.
Noen ganger bruker du bare den ene halvdelen, og lar den andre halvparten bli dårlig før du trenger det igjen.
Genialt lagringstriks
Heldigvis har en smart avokadoentusiast kommet opp med et smart triks for å lagre den næringsrike, men dyre frukten, slik at du kan bruke den når du vil.
Ifølge Kidspot kom en kvinne som var lei av å kaste bort den dyrebare maten, med en smart løsning.
Dette betydde at hun hadde den for hånden uker etter at hun opprinnelig hadde kjøpt den.
Hun delte hemmeligheten sin på Facebook-siden til Delish Recipes Family og lastet opp et bilde av en stekeplate dekket av aluminiumsfolie fylt med pene små kuler med moset avokado.
Kvinnen forklarte: «Jeg har begynt å fryse avokado!» skrev hun.
– Jeg moser dem og bruker en liten slikkepott og fryser! Du kan fryse avokado slik at den er klar til å bli til guacamole, smoothies eller som pålegg på et øyeblikk.
Hun fortsatte med å forklare hvor enkelt og vellykket det var: "De blir ikke brune i det hele tatt, og når de blir faste om noen timer, legger jeg dem i en stor ziplock-pose. Jeg legger ikke noe til dem."
Hun fortsatte med å si at trikset betydde at hun ikke lenger trenger å kaste dem ut når de blir dårlige, og at de tørker opp raskt.
Vanligvis fryser hun omtrent to poser om gangen: "Prøv det!" oppfordret hun.
Kilde: Mirror