Fristende høstnyheter fra TINE

16/09/2024 21:30

Sofie

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
TINE byr på friske høstnyheter.

Denne høsten lanserer TINE en rekke nye produkter som byr på både smak og næring. Blant nyhetene finner vi en frisk smak av TINE Cottage Cheese, en praktisk yoghurt naturell for folk på farten, samt nye proteinrike tilskudd fra YT-serien.

Proteinrike produkter i vinden

Salgstallene for cottage cheese har økt med hele 42 prosent det siste året, noe som understreker den økende populariteten til proteinrike produkter i dagliglivet. I tråd med denne trenden introduserer TINE nå Cottage Cheese Mager Mango UTEN.

Foto: Tine

– Vi ser at flere stadig får øynene opp for cottage cheese gjennom oppskrifter i sosiale medier og på matnettsteder. Nå etterspør forbrukerne flere smaker, og vi svarer med en frisk variant med smak av mango, forteller kommunikasjonsrådgiver i TINE, Ida Vrangen og legger til:

Hun legger til at TINE har trappet opp produksjonen med flere tiltak, blant annet med utvidet produksjon til seks dager i uken og en investering på 25 millioner kroner i meieriet på Frya i Gudbrandsdalen.

YT-produktene viser også tydelig at protein fortsetter å være etterspurt. Nyhetene YT Yoghurtdrikk Vanilje og YT Yoghurtdrikk Bringebær/Tranebær inneholder hele 20 gram protein per flaske, i tillegg til korn som gir lengre metthetsfølelse. Begge drikkene er helt uten tilsatt sukker og er laget for folk på farten.

Fokus på naturellyoghurt

Den voksende interessen for naturellyoghurt gjenspeiler en trend der forbrukerne søker produkter med færre ingredienser og mer naturlighet, forteller Vrangen.

TINE følger opp denne trenden med Go’morgen Naturell (Gresk Type) som inneholder mandel- og honningkrønsj, og er laget på norsk melk. Denne praktiske varianten er perfekt for å nyte en enkel og sunn yoghurt på farten.

Lett alternativ til hverdagen

Crème Fraîche har blitt en stadig viktigere del av norske middager, særlig i retter inspirert av internasjonale kjøkken. Nå lanserer TINE et lettere alternativ til hverdagsbruk – TINE Petite Fraîche, med bare 5 prosent fett.

– Crème Fraîche er oftere del av folks middager enn før, særlig gjennom retter med inspirasjon fra andre deler av verden. Samtidig er mange opptatt av å få i seg mindre fett i ukedagene. TINE Petite Fraîche inneholder 5 prosent fett og er ypperlig til hverdags – både til varme og kalde retter, forteller Vrangen.

Klassikere og nye sesongfavoritter

TINE fortsetter å begeistre kaffeelskere med en høstvariant av sin populære iskaffe – TINE IsKaffe Gusto Pumpkin Spice, inspirert av den velkjente pumpkin spice latte-trenden.

I tillegg er Sunniva Presset Eplejuice fra Hardanger tilbake for sin 24. høstsesong, laget av nøye utvalgte norske epler.

TINE Yoghurt Sesong Høst/Vinter frister i år med smaker som bringebær og granateple, mango og pasjonsfrukt, skogsbær og rips, samt klassikeren vanilje. Samtidig gjør Sunniva Iste Mango et comeback denne høsten.

TINE lanserer også produkter tilpasset mindre husholdninger, som Norsk Chevre Naturell Haukeli i mindre forpakning, og miljøvennlige emballasjealternativer, som den nye TINE Milkshake Sjokolade.

Disse produktene vil være tilgjengelige i butikkene fra 16. september.