Hvem hadde sett det komme? JYSK har havnet på en helt spesiell liste

13/09/2024 17:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Flere tall taler for at JYSK hører hjemme på listen.

12. september 2024 annonserte det amerikanske nyhetsmagasinet TIME at JYSK er på deres liste over verdens beste selskaper 2024.

1000 bedrifter har blitt tildelt en score fra 1-100 basert på tre dimensjoner: medarbeidertilfredshet, inntektsvekst og bærekraft. Selskapene med høyest skår er kåret til verdens beste selskap 2024 av TIME, og JYSK fikk 79,65.

"Vi er ekstremt stolte over å motta denne anerkjennelsen fra TIME," sa Executive Vice President HR, Jan Verhoek, ifølge en pressemelding, og fortsetter:

"Anerkjennelsen beviser nok en gang at vi vokser selskapet vårt på en sosialt ansvarlig måte med fokus på våre ansattes arbeidsglede, myndiggjøring og en følelse av å være en viktig del av teamet. Det er veldig viktig for oss at alle kan være seg i JYSK mens de bygger en vellykket karriere, og TIME-anerkjennelsen viser oss at vi gjør det bra."

Svært motiverte JYSK-medarbeidere

Tidligere har JYSK også to ganger blitt kåret til en av verdens beste arbeidsgivere av det amerikanske forretningsmagasinet Forbes, hvor 170 000 ansatte i mer enn 50 land blir bedt om å rangere sine multinasjonale arbeidsgivere.

Basert på undersøkelsen utarbeides en liste over de 700 beste arbeidsgiverne i verden.

Internstudier i JYSK stemmer overens med både TIME og Forbes. JYSKs egen medarbeidertilfredshetsundersøkelse fra januar 2024 viser at JYSK-ansatte er mer motiverte, fornøyde og lojale til arbeidsplassen sin enn markedsgjennomsnittet.

97 prosent av ansatte fra butikker, kontorer og distribusjonssentraler deltok i undersøkelsen, og de vurderte JYSK til 75 av 100 i arbeidsglede, 82 av 100 i lojalitet til selskapet og 83 av 100 i forhold til JYSKs verdier: Kjøpmann. , Kollega og Korpsånd.

Om TIME-anerkjennelsen

Undersøkelsen inkluderte alle selskaper som genererte minst 100 millioner dollar i inntekter innen 2023 eller det siste tilgjengelige regnskapsåret.

  • Ansattes tilfredshet ble undersøkt basert på verdensomspennende undersøkelsesdata fra mer enn 170 000 deltakere fra globale selskaper i over 50 land.

  • Etter å ha funnet selskapene med over gjennomsnittet tilfredshetsnivå, ble data fra Statistas interne inntektsdatabaser for de siste tre årene brukt til å evaluere inntektsveksten for hvert selskap.

  • Til slutt ble selskaper som presterte over gjennomsnittet for medarbeidertilfredshet og inntektsvekst vurdert på flere KPIer for miljø, sosialt ansvar og eierstyring (ESG).

Poengsummene for alle 3 dimensjonene ble vektet likt i prosent i forhold til den endelige rangeringsskåren på maksimalt 100 poeng. Bedriftene med høyest poengsum ble kåret til verdens beste selskaper 2024 av TIME.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
To tenåringer fant en diamant verdt 44,7 millioner kr - Så mye penger fikk de hver I 2017 vekket oppdagelsen av en 709 karat diamant i Sierra Leone internasjonal oppsikt.