Stjernekokken Arne Brimi har vært med til å utvikle flere av de nye ferdigrettene som Fjordland lanserer denne høsten.
De norsk-produserte ferdigrettene fra Fjordland har blitt svært populære siden de første menyene ble lansert for snart 20 år siden. Med slagordet "Vi får Norge til å spise bedre", har selskapet funnet sin nisje. Fjordland tilbyr kundene et bredt utvalg av måltider som er klare til oppvarming, og retter seg mot forbrukere som ønsker enkle, raske og smakfulle måltider.
Nå kommer helt nye smaker til butikker over hele landet, og høstens nyheter fra Fjordland inneholder en rekke tradisjonsrike rettersom både på svineknoke og riskrem med moltesaus.
Artikkelen fortsetter under bildet
Foto: Fjordland
Smak av høst
Når kveldene blir mørkere og kulden sniker seg innpå, er det mange som lengter etter kraftig og tradisjonsrik mat. Det gjenspeiler seg også i nyhetene fra ferdigrett-merket. Fjordland har samarbeidet med kjendiskokk Arne Brimi om å utvikle et ny tradisjonsrik rett som oser av høst. Brimis skogsgryte blir tilgjengelig i butikkene allerede fra september.
"Ein gryterett skal ha ingrediensar som forsterkar smak og aroma. Røykt bacon har ein smak både eg og mange likar. Saman med grytekokt Gudbrandsdalsost frå Lom og Skjåk, gjev det Skogsgryta den runde og fine smaken", sier Brimi selv om den nye retten.
I tillegg byr Fjordland på en rett med svineknoke, grønnsaker og poteter.
Lover julestemning
Når det nærmer seg jul, dukker to nye tradisjons-retter i butikkene. Da lanserer Fjordland nemlig en spiseklar riskrem med moltesaus og karamellpudding med karamellsaus slik at også dem som ikke vil lage mat fra bunnen selv, skal få oppleve julestemningen med tradisjonsrike juledesserter.
"Riskrem og molter er klassiske julefavoritter som passer perfekt sammen. Denne desserten gir deg julestemning i en liten porsjon, perfekt for deg", heter det i pressemeldingen som Fjordland har sendt ut i forbindelse med lanseringen.
"Karamellpudding med karamellsaus er en favorittdessert som passer perfekt til julesesongen. KOS fersk karamellpudding er laget med melk, egg og ekte vanilje, gode råvarer som gir en smak og konsistens som om du skulle laget den hjemme. Med sin rike karamellsmak og silkemyke konsistens, vil den garantert bli en hit rundt bordet.",
I tillegg vil du kunne finne mellommåltider som Bygg- og havregrøt med smak av vanilje eller fersken i kjøledisken denne høsten.