Burger King ber publikum om hjelp: Leter etter nye lokaler

18/09/2024 08:00

Yvonne

Nyheter
Foto: Burger King
Foto: Burger King
Fast food-kjeden bekrefter at de er på jakt etter et egnet lokale til sin nye restaurant, og ber publikum om hjelp.

Burger King varsler en rekke nyetableringer de neste årene, og så snart en lokasjon er på plass, kan du nyte en flammegrillet burger i ditt nærmiljø for første gang. Trøndelag er ett av stedene som står først på trappene.

Burger King har allerede hatt byen i kikkerten en stund. Nå bekrefter de endelig at de åpner en ny restaurant i Trøndelag. Det eneste som gjenstår er beliggenheten.

"Så snart vi har funnet en lokasjon, gleder vi oss til å snart kunne invitere lokale burger-elskere til åpning i nye lokaler. Vi planlegger også å legge til rette for en drive-thru for alle som er sultne på flammegrillet mat på farten", sier Petter Keul, Director of Expansion i Burger King Norge i en pressemelding.

Satser på Trøndelag
"Trøndelag er en spennende region som vi kommer til å satse mer i fremover", sier Petter Keul, som lover at flere trøndere snart kan nyte en flammegrillet burger nær der de bor.

Burger King har allerede flere restauranter i Trøndelag og åpnet en ny på Sveberg i sommer. Nå er de på jakt etter sin neste lokasjon. Aktuelle områder er blant annet bykommunen Trondheim, langs E6 i nord og områder sørover som Melhus, Orkanger og Orkland.

"Vi er interessert i både nord- og sør-Trøndelag og oppfordrer alle som sitter på egnede lokaler eller tomter i fylket til å ta kontakt. Vi er blant annet på jakt etter steder som egner seg godt for drive-thru og vurderer tilgjengelige lokaler fortløpende", forklarer burger-direktøren.

30 nye arbeidsplasser
Burger King er også på jakt etter en lokal restaurantsjef. Med en ny Burger King kommer det i snitt 20-30 nye stillinger per restaurant, fordelt på heltid og deltid. Det kreves ingen tidligere erfaring for å søke på de fleste av stillingene, og mange ungdommer har sitt første møte med arbeidslivet.

"Vi gleder oss over å kunne tilføre et tilbud for unge som ønsker seg inn i arbeidslivet og som får full opplæring hos oss", sier Keul.